LOPD EMAIL

Aquest correu electrònic i, si escau, qualsevol fitxer annex, conté informació de caràcter confidencial exclusivament dirigida al seu destinatari. Queda prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a tercers sense la prèvia autorització escrita de l’entitat. En cas d’haver rebut aquest correu electrònic per error, es prega la notificació immediata d’aquesta circumstància mitjançant reexpedició a l’adreça electrònica del remitent.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable Identitat: CONSERVAS ROSSELLO SL – CIF: B07849177
Dir. Postal: CTRA INCA -ARTÀ KM 9, CP 07430, Llubí
Telèfon: 971.522.029
Correu electrònic: info@olivesrossello.com.

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita per tal d’efectuar comunicacions en relació a l’activitat de l’empresa i per tal d’enviar-li ofertes personalitzades sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades personals proporcionades es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l’última contractació i / o compra efectuada per vostè i / o mantingui una relació contractual amb l’empresa i no es sol•liciti la supressió per l’interessat.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en CONSERVAS ROSSELLO SL estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.