Nou Spot Olives Rosselló – Elles II

EL TEATRE DE LLUBÍ S’OMPLE DE GOM A GOM PER A LA PRESENTACIÓ DEL NOU TREBALL DE TOMEU PENYA AMB OLIVES ROSSELLÓ

La gravació està protagonitzada per 3 actors del poble

Més d’un centenar de persones han omplert, avui capvespre, el teatre municipal de Llubí durant la presentació del nou vídeo que Olives Rosselló ha gravat amb Tomeu Penya. L’acte ha comptat amb la presència del cantautor i dels tres actors llubiners que protagonitzen la gravació.

Titulat “Elles II” el vídeo és la segona part de l’espot que fa 3 anys que Tomeu Penya va gravar amb Olives Rosselló. En aquesta ocasió l’escenari és la meravellosa finca de Miramar, a Valldemossa, i el vídeo està protagonitzat pels actors de Llubí Celia March, Marc Figuerola i Francisca Seguí, al vídeo hi podem veure què feia Tomeu Penya de petit.

La gravació ha estat produïda per Vivirdelcuento Comunicació, i dirigida per Rubén Capilla, que aquesta setmana ha guanyat el premi al millor curtmetratge de l’Evolution Mallorca Film Fest. Aquí podeu veure el vídeo complet:

Fundada l’any 1954, Olives Rosselló complirà molt aviat 70 anys i ho celebra amb un treball que posa de manifest la importància que sempre ha donat la marca al fet de conservar l’essència dels seus orígens. Durant l’acte, presentat per la periodista Mar Puigserver, el gerent d’Olives Rosselló, Joan Ramis ha explicat que “des de l’empresa teníem clar que volíem fer una acció que ens dugués a la terra, a trepitjar un olivar, a tocar amb les mans una oliva… i, sobretot, a lligar la nostra marca amb Llubí, d’on som i a on fem feina”.

Per elegir els protagonistes del vídeo, es va fer un càsting al poble en què varen participar una trentena de persones, entre elles molts de nins que assisteixen als cursos de teatre que es fan a la localitat.